אהובים ואהובות חברי אשרם יקרים
אני שמח לבשר שזורבה אביב מתקרב, הוא יתקיים בחוה"מ פסח 1-5 באפריל.
ובגלל שזה הפסטיבל ה-18 אני קורא לו זורבה ח"י (אני ממש משכנע את סאטיאם שיצר לי לפלאייר את הבודהה עם גורמט חמסה עליו).
המתכונת משובחת, 11 מתחמי פעילות, הפעם הדגש הוא על יוגה, ההארה (32 האינטילגנציות של לוסקי) והקונטקט שלכך יהיה מתחם מיוחד. ובנוסף המתחמים הרגילים (תאטרון ותנועה, המדיטציות של אושו, מתחם ההופעות, תרפיה, טנטרה ואינטימיות, אקולוגיה, מתחם 32 האינטילגנציות, המיסטיקה, הפוקוס של רפיק, ממלכת הילדים, טיפולים ועוד הפתעות)
וכמובן, ההופעות המדהימות (נועה זולו בהרכבה החדש ומופע דיג' טראנסי, פרוייקט קדמה בהופעה אתנית יחודית, H.W.M שזה גרהרד ועינת עם אמיר יעקובי להקפצת הגוף, קבלת השבת, קבקו במופע אפריקאי מדהים, ריפלקשיינס המורחבים ב4 האלמנטים לייב, מיכאל גרייסלמר ההורס, מיתרי דוד אולי ועוד מוזיקה חיה במדיטציות בבודהה-הול) .
לגבי המופע המרכזי הפעם ההתלבטות היא בין אסף אמדורסקי לבין רמי פורטיס. ההחלטה בקרוב. דעתכם נחשבת אז תגיבו לכך אם אתם רוצים להשפיע.
המו"מ עם שי בן צור ולהקתו ההודית בשיאו נראה מה יהיה עם זה.
והלילה האחרון, ליל טראנס במדבר. האופרה האחרת שלנו.
אז ככה. כרטיסים בקופות (מס' המשתתפים מוגבל ואנחנו הוכחנו את רצינותינו ברייב האחרון) יעלו 390 ש"ח.
במכירה המוקדמת, 349 ש"ח ובמכירה המוקדמת שלפניה 319 ש"ח.
אנחנו הוצאנו למכירה 50 כרטיסים למכירה לחברים. במכיר מיוחד של 269 ש"ח. 120 פחות מהקופות.
אז מי שיודע שהוא לא מוותר (ומי יוותר על פסטיבל זורבה?) מוזמן להתקשר ל- 052-5443349
רק אהבה ושמחה וששון,
שרדהה ויניקהילה
וצוות האשרם במדבר.