יום שישי 30 יולי 2010    |   הרשמה   |   כניסה למערכת
ראשי      ערוצים      פורומים      הכרויות      רדיו      ניוזלטר      אינדקס      פורטל הטנטרה      בלוגים      לוחות  

כמה שאלות...
פוסט אחרון 12/03/2010 07:21 AM מאת שלומית שטיינברג. 3 תגובות.
AddThis - לחצן שמירת העדפות ושיתוף הדפס
מיין:
לדיון הקודםלדיון הקודם לדיון הבאלדיון הבא
מחבר הודעות
י'
אווטר

--
09/03/2010 12:23 PM ציטוטציטוט תגובהתגובה  
1. רציתי לשאול לגבי עתיד הזוגיות שלי ושל בן זוגי, אנחנו נמצאים בזוגיות וחיים ביחד כשנה.

אני: 14/11/84 שעת לידה 20:30
הוא: 10/7/67

2. האם אמצא עבודה בקרוב? אני מחפשת כבר הרבה זמן ולא מוצאת...

3. אשמח לקבל המלצה על תחומים שמתאים לי ללמוד

בתודה מראש,
י'
שלומית שטיינברגהמשתמש אינו מחובר

--
10/03/2010 08:53 PM ציטוטציטוט תגובהתגובה  
2011 יכולה להיות חתונה ביניכם במידה ואתם מעוניינים בכך.
לגבי עבודה את לא מוצאת כי את לא בכיוון, את צריכה לפתוח משהו משלך, לימודים בנושא טיםול, יעוץ, אופנה, עיצוב, הוראה, שיווק או פירסום.

בברכה, שלומית שטיינברג
שלומית שטיינברג- יועצת מוסמכת לפנג שואי ולמיסטיקה סינית (אסטרולוגיה ונומרולוגיה סינית, קלפי טארוט) www.fengshui-mystic.co.il time8place@gmail.com
י'
אווטר

--
11/03/2010 12:49 PM ציטוטציטוט תגובהתגובה  
תודה, שכחתי לציין שנינו ילידי ישראל והוא נולד בשעה 5:00 האם זה משנה את התשובה לגבי החתונה?

לגבי מה שכתבת לי, הבנתי שאת מציעה לי להיות עצמאית, האם את חושבת שזה מתאים לי להיות עצמאית לבד או עם שותפים? ובאיזה תחום? והאם את חושבת שאני ובן זוגי מתאימים להיות שותפים עסקית? אם כן באיזה תחום?

ולגבי התחומי לימודים חייבת לומר שזה מעניין כי כבר כמה אנשים מתחומים שונים הציעו לי את התחומים שהצעת, רציתי לשאול אם תוכלי לפרט קצת יותר אילו תחומים בעיצוב יכולים להתאים לי ואילו תחומים בטיפול וייעוץ יכולים להתאים לי.

בתודה מראש,
י'
שלומית שטיינברגהמשתמש אינו מחובר

--
12/03/2010 07:21 AM ציטוטציטוט תגובהתגובה  
שלום לך, המידע לא משנה את התמונה.
לגבי המקצועות אלו גם מקצועות לימוד/עבודה...אני יכולה לראות באופן כללי עיצוב..מכאן זו החלטה שלך מה את נמשכת בעיצוב, וייתכן ויש מסלול שאותו תצטרכי לעבור עד שתגיעי ליעד וזה בסדר גמור..
כעצמאית מומלץ לבד אבל ניתן גם בשותפות...

בהצלחה, שלומית שטיינברג
שלומית שטיינברג- יועצת מוסמכת לפנג שואי ולמיסטיקה סינית (אסטרולוגיה ונומרולוגיה סינית, קלפי טארוט) www.fengshui-mystic.co.il time8place@gmail.com

תגובה מהירה
toggle
  שם משתמש:
נושא:
תוכן:
קוד אבטחה:
CAPTCHA image
יש להקליד את קוד האבטחה המופיע לעייל

שלח
Active Forums 4.1

ערוצים

היפכונו לעמוד הבית