יום רביעי 08 ספטמבר 2010    |   הרשמה   |   כניסה למערכת
ראשי      ערוצים      פורומים      הכרויות      רדיו      ניוזלטר      אינדקס      פורטל הטנטרה      בלוגים      לוחות  

טאנטרה ושפיכה מוקדמת
פוסט אחרון 15/04/2010 07:56 AM מאת רן דרן. 3 תגובות.
AddThis - לחצן שמירת העדפות ושיתוף הדפס
מיין:
לדיון הקודםלדיון הקודם לדיון הבאלדיון הבא
מחבר הודעות
Skyclad (אורח)
אווטר

--
14/04/2008 11:56 AM ציטוטציטוט תגובהתגובה

היי,

אני בחור בן 24, מאז שאני זוכר את עצמי אני שופך מהר מדי... גם באוננות וגם עם בת זוג.

קראתי ספרות עם הטאנטרה והטאו, למדתי את כל התאוריה ועשיתי תרגילים רבים ומגוונים, אך ברגע האמת זה קשה לי מאד ליישם.

ניסיתי ליצור קשר עם מנחות ומנחים שונים, אך לצערי המחיר תמיד גבוהה ממה שאני יכול לשלם.

מה עושים ?

האם יש מנחה שמוכנה לקחת אותי כפרוייקט גם אם לא אשלם מאות שקלים בשעה ? לאן או למי לפנות ?

תודה מראש !

Li (אורח)
אווטר

--
16/04/2008 09:43 PM ציטוטציטוט תגובהתגובה
I really think you should follow the Taoist way of Mantak Chia. I think maybe you can find someone in Kibutz Inbar to help you with it. I can insure you that slowly you can get it.
דורון
אווטר

--
02/03/2010 11:26 AM ציטוטציטוט תגובהתגובה

לי אופיר גולד מאוד עזרה ואני ממליץ לך ללכת אליה!!!

3 פגישות אצלה ולמדתי המון דרכים לשפר את הזמן וההנאה

רן דרןהמשתמש אינו מחובר
אווטר

--
15/04/2010 07:56 AM ציטוטציטוט תגובהתגובה

יש המון שיטות הם מתחלקות בד"כ לשיטות אנרגטיות ולשיטות פיזיות.
שיטות פיזיות מתרכזות בחיזוק שרירי הPC .
אלו 4 קבוצות שרירים שקימות באיבר המין הגברי.
דרך חיזוק ושליטה בהם אתה יכול למנוע פליטה על ידי כיווץ השרירים בכוח כשאתה עומד לגמור.
דרך טובה להתאמן היא להשתין במקטעים, להשתין לעצור וכו.. אבל במתינות בהתחלה.. אתה לא רוצה כיווץ שרירים בזין... נכון.
השיטות האחרות כשורות בהנעת האנרגיה המינית מאזור הפין לאזורים אחרים בגוף.
התיאוריה מסבירה שכך לא מצטברת אנרגיה באזור הפין מעבר למה שהגוף מסוגל להכיל ואין פליטה.
יש הרבה תכניקות להנעת אנרגיה. הפשוטה שבהן היא פשוט לדמיין את העונג נע לאורך עמוד השדרה לאזור הראש.
ישנם תרגילי יוגה מתוחכמים שעוזרים מאוד בתהליך.
ללימוד ראשוני הייתי ממליץ על ספרים כגון "הגבר הרב אורגזמתי" ו"טנטרה אומנות האכסטזה המינית".
ללמוד מעמיק יותר שכולל ידע רוחני משמעותי לתרגול מיני אני ממליץ על הקורסים של אגמה יוגה.
אלה קורסים שכוללים יוגה טנטרית, תרגילי ריכוז, מדיטציה ושיטות להעלאת האנרגיה.
במסגרת הקורס אתה לומד כל מה שצריך לדעת על שליטה בפליטה. היות ואתה מפתח המון ריכוז, טוהר אנרגטי ושילטה בגוף זה הרבה יותר קל.
www.israel.agamayoga.com גם מי שנרשם לניוזלטר באתר שלי מקבל חוברת אלקטרונית בנושא ..
www.randeren.com יש כמה מטפלים ומטפלות שעוסקים בזה, אתה מוזמן לבדוק באתר "להיות טנטרה" של בועז שגב www.2be.co.il
בהצלחה

רן דרן - מנהל קהילת הטנטרה - נמסטה. להבין טנטרה לעומק - ליצור שינוי אמיתי www.randeren.com

תגובה מהירה
toggle
  שם משתמש:
נושא:
תוכן:
קוד אבטחה:
CAPTCHA image
יש להקליד את קוד האבטחה המופיע לעייל

שלח
Active Forums 4.1

ערוצים

היפכונו לעמוד הבית