יום שישי 30 יולי 2010    |   הרשמה   |   כניסה למערכת
ראשי      ערוצים      פורומים      הכרויות      רדיו      ניוזלטר      אינדקס      פורטל הטנטרה      בלוגים      לוחות  

כשלאחד הצדדים אין חשק
פוסט אחרון 10/02/2010 12:24 PM מאת . 5 תגובות.
AddThis - לחצן שמירת העדפות ושיתוף הדפס
מיין:
לדיון הקודםלדיון הקודם לדיון הבאלדיון הבא
מחבר הודעות
אורחת
אווטר

--
03/02/2010 11:53 PM ציטוטציטוט תגובהתגובה

אני אספר את הסיפור שלי - אבל אשמח לשמוע סיפורים נוספים בנושא - ולחושב ביחד איך הכי נכון לנהוג... ?

אז אצלנו הסיפור הוא שחבר שלי לא כל כך בעניין של מין... מתחילת הקשר לא היה לנו את החיבור הכי טוב במיטה - חשבתי שזה ילך וישתפר  - אבל ככל שהזמן עבר התדירות רק הלכה ופחתה...

מצאתי את עצמי לאט לאט הולכת ונהיית יותר ויותר מתוסכלת, פוחדת ליזום ולקבל סירוב, בולעת את החשק המיני והיצריים, כועסת על שטויות, נהיית ממורמרת בכל תחומי החיים, והכעס התחיל להציף אותי בכל נושא כמעט.

בנושאים אחרים - יש לנו תקשרות מעולה, והרבה אהבה  -  אבל השיחות על הנושא הזה לא ממש מניבות פרי, ההיפך, זה רק מרחיק אותנו עוד ועוד...

המצב כרגע הוא שהוא טוען שאני צריכה לקבל אותו כמו שהוא, הבעיה היא שאני לא ממש מצליחה - קשה לי לקבל את המצב ככה, אני כמו נלחמת איתו. נהייתי אובסביבית סביב הנושא הזה - וכל חודש, בימים ששהורמונים מתפרעים - אני כמו משתגעת - נכנסת לסערות רגשיות כבירות סביב הנושא הזה, 

למרות שהוא סיפר לי שזה קרה לו גם עם החברות הקודמות שלו, שהוא איבד את המשיכה אליהן ושהן היו ממש מתוסכלות ממנו -  אני לוקחת על עצמי די הרבה אשמה. שואלת את עצמי שאלות לגבי מה אני אמורה ללמוד מזה? מה השיעור שלי כאן? האם משהו לא בסדר עם המיניות שלי? האם אני מינית מידי? האם אני לא מושכת? ולפעמים אני חושבת שאולי זה המשחק שלו... שאולי זה הכוח שיש לו עלי - ושהוא משתמש בכוח הזה כהגנה ממשהו ...?

האמת שאני די נואשת ואפילו שוקלת פרידה - אבל עכשיו אני מפחדת מה יקרה אם אף בן לא ירצה לשכב איתי? כל הסיפור הזה ממש הוריד לי את הבטחון בעצמי ובמיניות שלי... זה די קשה להיות עם גבר שלא רוצה לשכב איתך...

זה הסיפור שלי - והשאלה היא מה עושים כשצד אחד לא מעוניין? מה אתן הייתן עושות? האם קרה לכן פעם שהייתם באחד מהצדדים האלו (שרצה או שלא רצה)? יש לכם עצה? נחמה?

תודה על ההקשבה   

תם
אווטר

--
04/02/2010 01:03 AM ציטוטציטוט תגובהתגובה

רמז: מה עושים עם מוצר שקנית בערוץ הקניות ויש לך הבטחה להחזר כספי מלא בשבועיים הראשונים, ומתברר באמת אחרי שבוע שאת לא מרוצה מהמוצר? האם בגלל שהמוצר לא טוב זה אומר שגם המשתמש בו (את) אינך מספיק טובה??? לא. זה לא אומר שום דבר עלייך.

תם
אווטר

--
04/02/2010 01:09 AM ציטוטציטוט תגובהתגובה
פורסם ע"י ב 04/02/2010 01:53 AM

שהוא איבד את המשיכה אליהן ושהן היו ממש מתוסכלות ממנו   

לא מגיע לך מישהו שכן נימשך אלייך? או, לכל הפחות, מישהו נוסף שכן נימשך אלייך...

טל גבעוןהמשתמש אינו מחובר
אווטר

--
04/02/2010 06:34 AM ציטוטציטוט תגובהתגובה

זאת בעיה שיש להרבה מאוד זוגות, הקשר מתחיל בסערה גדולה של התאהבות ומשיכה ואז יש דעיכה, זה נורמלי, השאלה היא מה עושים עם זה ומה שאתם עושים זאת לא דרך לפתור משהו, אלא דרך שמרחיקה אתכם זה מזו.

לשניכם יש אחריות על מערכת היחסים הזאת, גם לך וגם לו. לכו ביחד לטיפול ותראו אם יש דרך. אם לא מתאים לכם טיפול פסיכולוגי, תנסו טיפול הומאופתי, זאת דרך אחרת לפגוש את עצמכם בה. אני הייתי בקשר שבו בן הזוג שלי לא ממש רצה לטפל בעצמו, הוא לא חשב שצריך, יכול להיות גם שזה הפחיד אותו וזה משהו שאפשר להבין, זה באמת לא קל. אם זה המצב גם אצלכם, אני מסכימה עם תם שאין הרבה מה לעשות ועדיף אולי לפרק את החבילה לפני שנהיה פלונטר גדול יותר. אבל אם יש מוכנות של בן הזוג לעבור תהליך, זה יכול להיות נפלא בשביל שניכם, זה ריקוד של שניים, גם לך יש תפקיד בתוכו, זה שאת לא רואה אותו כרגע, זה לא אומר שהוא לא קיים, זה לא רק הוא, זה גם את, לכל הגמלים בעולם יש דבשת. 

רן דרןהמשתמש אינו מחובר
אווטר

--
08/02/2010 09:36 PM ציטוטציטוט תגובהתגובה
הי באמת בעיה מוכרת.
האמת שיתכן שהוא לא נמשך אליך יותר ולא רוצה לפגוע בך..ולכן מציג את זה כבעיה כללית עם נשים (מה שכמובן גם כן נכון)
זה באמת לא אשמתך זה בעיה של הרבה גברים..הם אוהבים את מריה הבתולה אבל רוצים את מריה "הזונה" במיטה.
לגברים קשה לשמור על משיכה לאישה אחת לאורך זמן..אלה עם האישה הזאת מגוונת מספיק כדי שירגיש שהיא בעצם הרבה נשים.
יש המון טריקים לעורר את המשיכה שלו אליך.
החל מללבות מריבה איתו ולא לאפשר לו לגעת בך איזה תקופה ( כמו שמירת נגיעה בימי נידה בבתים דתיים)
לעורר בו קינאה, להקניט ,לקנות בגדים חדשים וסקסיים וליצור אווירה אחרת ועוד..
נשים שיודעות לשמור משיכה עם גבר לאורך זמן בדרך כלל יודעות את הסודות..
איך תמיד להשאר קצת בלתי מושגת,תמיד לגרום לו להתאמץ לכבוש אותך עוד פעם מחדש..וכו
זה משהוא בסיס בכפתורי המשיכה של המין הגברי.
עם נוח וכיף לו איתך זה נחמד..אבל אז הוא חושב שאת חלק ממנו והוא לא צריך להמשך למשהו שהוא חלק ממנו.
הוא לוקח אותך כמובן מאיליו. זה מכניס אותך לקטגוריית האימא הבתולה..האישה האחראית, היציבה הנעימה..והמשעממת...
את צריכה לשנות המסגרת -- יש כמה ספרים שמציגים את הרעיון הזה דוגמת .."למה גברים מתחתנים עם ביציות" CATCH HIM AND KEEP HIM ועוד.
בטנטרה מדברים על משיכה במונחים של קוטביות...ככל שתחזקי את הקוטביות הנשית והוא את הגברית כך תיהיה יותר משיכה..זוגות שחיים ביחד חווים סוג של חילופי אנרגיה תמידיים שמנטרלים משיכה בינהם.
כתבתי מאמר על זה באתר שלי :www.randeren.com
הרבה פעמים פשוט לבלות זמן איכות עם נשים נשיות אחרות, לקנות שמלה חדשה סקסית או ללכת לערב סלסלה ולרקוד את נשיותך ..עוזר מאוד.
בתחום המיני עצמו, לימוד של עיסוי טנטרי ותכניקות בתקשורת זוגית ומינית יכולם לקדם אותך לפיתרון וכן טיפול זוגי .

מקווה שעזרתי ..אהבה ושמחה
רן דרן
רן דרן - מנהל קהילת הטנטרה - נמסטה. להבין טנטרה לעומק - ליצור שינוי אמיתי www.randeren.com
אורחת
אווטר

--
10/02/2010 12:24 PM ציטוטציטוט תגובהתגובה

תודה לכל המגיבים

כל תגובה לימדה אותי משהו חשוב - שהייתי צריכה לשמוע - ועזרה לי לחשוב על המצב מכיוון נוסף

תודה

תגובה מהירה
toggle
  שם משתמש:
נושא:
תוכן:
קוד אבטחה:
CAPTCHA image
יש להקליד את קוד האבטחה המופיע לעייל

שלח
Active Forums 4.1

ערוצים