כשסיפרתי לידידה שלי על החוויה המינית שלי בה גמרתי עוד לפני שנכנסתי ,היא חשבה שאני סובל מעודף חשק ואמרה שאני צריך לתרגל טנטרה והיא התפלאה מאוד כשאמרתי לה שבעצם אני בשנה האחרונה כמעט ללא חשק , היא אמרה לי שזה ממש פרדוקס כי בעצם גברים גומרים מהר כשיש להם יותר מידי חשק ...
אני לא יודע איך לכנות את מה שקרה לי , כי זו לא הייתה שפיכה מהירה או שפיכה מוקדמת אלא זו הייתה שפיכה מיידית ! ממש ברגע שקצה הפין שלי נגע בשפתי ערוותה ,אז זה קרה , תוך שניה וחצי !!! הרגשתי חוסר שליטה לחלוטין. זה היה מאוד מתסכל , רציתי לספק את זו שהייתה איתי והרגשתי ממש לא נעים . אחרי זה הוא לא עמד יותר למרות שהיא מצצה לי . אני ממש לא מבין מה קורה . גם לפני שהתחלנו היה לי קשה להגיע לזיקפה , ככה זה בזמן האחרון , אין לי כ"כ חשק . אני מרגיש קר מכווץ ומצומק , כאילו שיש מן ואקום כזה ששאב לי את כל האנרגיה באזור המין . גם לאונן אין לי כ"כ חשק , אם כי שכשאני מאונן אז יש לי זיקפה טובה בדרך כלל שיכולה להחזיק הרבה זמן וגם האורגזמה חזקה מאוד אולם לאחריה אני מרגיש התרוקנות מוחלטת - חוסר אנרגיה טוטאלי עד שאני מצטער שבכלל אוננתי ...
כשאני עם מישהי אני בלחץ כי אני צריך להיות "גבר" שמספק את הסחורה ? אני צריך שתהיה לי זיקפה, אני צריך לענג אותה , אני צריך לגרום לה להנות , צריך להציג ביצועים , זה מאוד מלחיץ , יעמוד,לא יעמוד , הזיקפה תחזיק או לא תחזיק ? זה מאוד מלחיץ .... ככה שכבר מראש אני עם חרדת ביצוע בנוסף לזה שבמילא מראש לא היה לי כ"כ חשק .
פנטזיות דווקא יש לי . אך ריגשית אני לא יכול להרשות לעצמי פגישה נוספת של חוסר זיקפה או של שפיכה מיידית .
אז עכשיו אני בהימנעות ממין עד להודעה חדשה .
אני אפילו לא יודע מה לישאול אותכם ...