יום שישי 30 יולי 2010    |   הרשמה   |   כניסה למערכת
ראשי      ערוצים      פורומים      הכרויות      רדיו      ניוזלטר      אינדקס      פורטל הטנטרה      בלוגים      לוחות  

שפיכה מהירה למרות האין חשק ...
פוסט אחרון 03/06/2010 07:54 PM מאת רן דרן. 3 תגובות.
AddThis - לחצן שמירת העדפות ושיתוף הדפס
מיין:
לדיון הקודםלדיון הקודם לדיון הבאלדיון הבא
מחבר הודעות
אורח לא פורח
אווטר

--
05/03/2010 03:13 PM ציטוטציטוט תגובהתגובה

כשסיפרתי לידידה שלי על החוויה המינית שלי בה גמרתי עוד לפני שנכנסתי ,היא חשבה שאני סובל מעודף חשק ואמרה שאני צריך לתרגל טנטרה  והיא התפלאה מאוד כשאמרתי לה שבעצם אני בשנה האחרונה כמעט ללא חשק , היא אמרה לי שזה ממש פרדוקס כי בעצם גברים גומרים מהר כשיש להם יותר מידי חשק ...

אני לא יודע איך לכנות את מה שקרה לי , כי זו לא הייתה שפיכה מהירה או שפיכה מוקדמת אלא זו הייתה שפיכה מיידית !  ממש ברגע שקצה הפין שלי נגע בשפתי ערוותה ,אז זה קרה , תוך שניה וחצי !!! הרגשתי חוסר שליטה לחלוטין. זה היה מאוד מתסכל , רציתי לספק את זו שהייתה איתי והרגשתי ממש לא נעים . אחרי זה הוא לא עמד יותר למרות שהיא מצצה לי . אני ממש לא מבין מה קורה . גם לפני שהתחלנו היה לי קשה להגיע לזיקפה   , ככה זה בזמן האחרון , אין לי כ"כ חשק . אני מרגיש קר מכווץ ומצומק , כאילו שיש מן ואקום כזה ששאב לי את כל האנרגיה באזור המין . גם לאונן אין לי כ"כ חשק , אם כי שכשאני מאונן אז יש לי זיקפה טובה בדרך כלל שיכולה להחזיק הרבה זמן  וגם האורגזמה חזקה מאוד אולם לאחריה אני מרגיש התרוקנות מוחלטת - חוסר אנרגיה טוטאלי עד שאני מצטער שבכלל אוננתי ...

כשאני עם מישהי אני בלחץ כי אני צריך להיות "גבר" שמספק את הסחורה ? אני צריך שתהיה לי זיקפה, אני צריך לענג אותה , אני צריך לגרום לה להנות , צריך להציג ביצועים , זה מאוד מלחיץ , יעמוד,לא יעמוד , הזיקפה תחזיק או לא תחזיק ? זה מאוד מלחיץ .... ככה שכבר מראש אני עם חרדת ביצוע בנוסף לזה שבמילא מראש לא היה לי כ"כ חשק .

פנטזיות דווקא יש לי .  אך ריגשית אני לא יכול להרשות לעצמי פגישה נוספת של חוסר זיקפה או של שפיכה מיידית .

אז  עכשיו אני בהימנעות ממין עד להודעה חדשה .

אני אפילו לא יודע מה לישאול אותכם ...

זהרהמשתמש אינו מחובר
אווטר

--
06/03/2010 08:20 PM ציטוטציטוט תגובהתגובה
האמת שמן הסתם גבר צריך לענות לך אבל מה שכתבת עורר גם בי תגובה
קודם כל שאני קצת מרחמת עליכם הגברים כל הענין הזה עם הביצוע זה באמת מלחיץ ומבאס ומוציא את החשק
אבל בלי קשר לזה אני חושבת שזה נורמלי שיש תקופות שלא מתחשק יכולות להיות הרבה סיבות לכך
גם צב גופני אבל גם משהו רגשי פסיכולוגי פרידה או מוות קרוב או עוד מני אובדנים אני לא חושבת שזה אומר שאתה פחות גבר אם אתה בתקקופה שלא בא לך
העניין הוא הלחץ למה בכלל אתה מגיע לסיטואציה מינית אם לא בא לך על זה
והאם לא בא לך כי אתה מפחד שלא יעמוד לך או לא עומד לך ואתה גומר מהר בגלל שלא מתאים לך עכשיו סקס
אני מנסה לחשוב מה אני כאישה הייתי רוצה שיקרה עם משהו כמוך
אני חושבת שאם לגבר יש קושי הכי טוב להגיד את זה מראש ולתת לי לבחור האם אני רוצה להכנס לסיטואציה או לא
בניגוד לגברים אשה או לפחות אני יכולה ממש ממש להרגיש נפלא אפילו בלי חדירה
ואם נגיד מחליטים שמאיזו סיבה נעים לנו כל כך יחד אבל החדירה מלחיצה אותך אז אפשר להחליט שנמנעים מזה
זה דורש כמובן סוג של אינטימיות להגיע לשיחה כזאת בין גבר לאשה
אבל אולי זה השעור הכי מדהים שיכול להיות לך בחיים
להגיע לאינטימיות כזאת עם אשה בלי סקס
נראה לי תרגיל טנטרי מדהים
אולי בעצם משהו בנשמה שלך רוצה אינטימיות שלא קשורה בביצועים שלך
משהי שתקבל אותך גם אם לא עומד לך או אם אתה גומר מהר
כי אם היא מקבלת אותך ככה אז זה אומר שהיא מקבלת אותך בכלל
גם אם הקטע שלך זה .... לא יודעת ללבוש תחתונים ורודים... או שיש לך שיניים עקומות ... זה מה שכולנו רוצים
שיקבלו אותנו גם כשאנחנו לא "בביצועים" הכי טובים שלנו
avilele
אווטר

--
30/05/2010 01:47 PM ציטוטציטוט תגובהתגובה

שבוע טוב,     ישנו מישפט שאומר ..באי התגוננותי תלוי ביטחוני....רובנו הגברים ובכלל גם נשים נוטים לתייג את עצמנו ,ובדרך כלל לנכס לעצמנו רק דברים חיוביים ,אנחנו טובים בזה ובזה ובזה ואנחנו לא כך וכך וכך ,משום האגו משום הצורך שלנו בדימוי מאוד חיובי בענינו ובעניי הסביבה,אהבתי את אשר כתבה קודמתי ,פשוט ונכון ומזוית ראיה אישית ויחודית.בזמן שנילמד לקבל את עצמנו על הדברים החיובים והשליליים ,באמת לקבל ,עשינו צעד גדול בגדילה שלנו עשינו צעד גדול במסע שלנו לעבר השלום הפנימי המיוחל.בשעה שהסרנו מיגננות תקלות מן הסוג הזה הופכות להיות אפילו מכוננות ומעצימות את תחושת האינטימיות,וזאת אני אומר לך מניסיון, ולא רק את תחושת האינטימיות בני לבינה אלה בני לבין עצמי. אני יכול להמשיך ולכתוב עוד ועוד בהקשר הזה כולי תיקווה שירדתה לסוף דעתי,בנוסף לזאת אתה מתאר מצב פיזיולוגי נפשי שיכול מאוד להיות מצב של ירידה חדה ברמת הורמון הטוסטסטרון שלך ,אותא הורמון אמון גם על התשוקה שלנו הגברים. את הבדיקה הזאת ניתן לבצע בהוראת הרופא המטפל שלך בקופת החולים והיא מאוד שכיחה,כמו כן ניתן ,במידה ויש חוסר לפצות על החוסר בכדורים בגייל ואף בזריקות, אני כרגע נותן אופציה לבדיקה שמתעסקת בסימפטום ולא בבעיה,אבל אתה יודע רצוי לתקוף בעיה מכל מני כיוונים מבלי להכנס לתוך בירור אותה בעיה נפשית שגרמה לאותה בעיה פיזית נפשית.מתוך אותם בעיות אנו צומחים כך זאת בפרופורציה הנכונה.בתיקווה שעזרתי ,  המיזדהה.

רן דרןהמשתמש אינו מחובר
אווטר

--
03/06/2010 07:54 PM ציטוטציטוט תגובהתגובה
הי
זוהי בעיה מאוד מוקרת.
זה קשור מנקודת מבט טנטרית באנרגיה הספציפית של איזור הקליטוריס.. ובאנרגיה המינית שלך.
יש כל מיני סוגי אנרגיות במערכת שלנו.
יש אנרגיה גברית חשמלית , מהירה ופורקת.ויש אנרגיה איטית מתונה,נשית איטית ושומרת.
יש לך חולשה באנרגיה החיונית שלך.. לכן אין לך בדרך כלל אנרגיה מינית.
כפיצוי במצב לחץ אתה מייצר אנרגיה גברית חשמלית ומהירה שמביאה לפליטה מהירה.. למרות שאין לך הרבה כוח גברה.
האנרגיה החשמלית מהסוג שממנו אתה סובל היא גם האנרגיה שמצוייה בקליטוריס הנשי.. קלומר בפתח הווגינה.. שהאיוור שלך זקוף כתוצאה של אנרגיה נשית וגברית לא מאוזנות.. יותר מידי אנרגיה גברית חשמלית מהירה פוגש בפתח הווגינה.. שם נמצאת גם אנרגיה כזאת ( בניגוד לפנים הווגינה) יש יותר מידי מהאנרגיה הזאת ויש פליטה.. שמביא לעוד חוסר באנרגיה.
הרעיון הוא להיכנס לאט.. לתת לבחורה להתעין אותך באמצעות מציצת הפין ומשחק מקדים איתו.. אתה מכין ההווגינה באמצעות מסג ווגינה וליקוק.. וכו
רק לאחר ששתיכם תעונים מינית , מרגישים נוחות אחד אם השני ומוכנים אז נכנסים.. לאט ללאט.. תיהיה אמיתי.. תגיד לבחורה את המצב שלך.. כנות זאת תכונה מושכת.
אל תשחק אותה.. זה יצור ציפיות ומתח יפעיל את מערכת התקוף והימלט.. מצב חרום.. שמזרימה דם לגפיים כדי לברוח או להלחם.. ולוקחת דם מהפין.
כשתרגיש בטוח רגשית.. כי אין מה להסתיר , המוח יצא ממצב תקוף והמלט.. יהיה לך יותר חיוניות מינית וזיקפה יציבה ומאוזנת.
.. דבר נוסף שיעזור לך זה תירגולים טנטריים.. ספר התחלתי מומלץ .. הגבר הרב אורגזמטי..
אתר מומלץ www.sivasakti.com
בהצלחה
רן דרן - מנהל קהילת הטנטרה - נמסטה. להבין טנטרה לעומק - ליצור שינוי אמיתי www.randeren.com

תגובה מהירה
toggle
  שם משתמש:
נושא:
תוכן:
קוד אבטחה:
CAPTCHA image
יש להקליד את קוד האבטחה המופיע לעייל

שלח
Active Forums 4.1

ערוצים

היפכונו לעמוד הבית