|
|
| פרסום תגובה לדיון |
המתקשרת טליה פלד מהגליל |
| : |
|
פורסם ע"י ב 23/12/2009 11:43 AM משבר בזוגיות |
| שם משתמש: |
|
|
|
| נושא: |
|
ת: המתקשרת טליה פלד מהגליל |
|
| הודעה: |
|
|
|
|
|
|
|
| צפיה מהירה בדיון |  | |
roy Posts:33056

|
| 29/05/2010 11:20 AM |
|
פורסם ע"י ב 29/05/2010 01:18 PM
אם טליה פלד כ"כ נהדרת,
למה היא לא מועילה בטובה לענות, ולו במילה אחת
לאדם במצוקה
ששואל אותה שאלה אחת אישית ?
אה ?
אפשר לענות תשובה קטנה,
גם מבלי לגבות 500 ש"ח.
אדם רחום הוא אדם רוחני.
|
|
|
|
|
roy Posts:33056

|
| 29/05/2010 11:18 AM |
|
אם טליה פלד כ"כ נהדרת,
למה היא לא מועילה בטובה לענות, ולו במילה אחת
לאדם במצוקה
ששואל אותה שאלה אחת אישית ?
אה ?
|
|
|
|
|
ליבי Posts:33056

|
| 11/03/2010 04:50 PM |
|
טליה היא מתקשרת ויועצת מדהימה. תומכת ומעצימה. אשיות יחודית, מאוד מאוד אמינה ויודעת להוביל את מי שמדבר איתה בדרך נעימה ונבונה, מוציאה ממשברים, עושה קישורים ומתאמת בן אנשים , בן עסקים, בין שיתופי פעולה ועוד. לא היכרתי מטפלים ויועצים ברמתה, איכותה האנושית והידע העמוק ממקומות המלווה את כל מילותיה. |
|
|
|
|
אחד שהיה Posts:33056

|
| 11/01/2010 10:39 AM |
|
עדנה טופר מהרצליה לוקחת הרבה פחות ואם היא מתקשרת את המורה הרוחני בטראנס אז זה עולה יותר אבל זה מדהים!!!! |
|
|
|
|
יוסי Posts:33056

|
| 23/12/2009 04:14 PM |
|
בין אם זה 150.
או בין אם זה 800.
מה זה משנה?
מה אתם מצפים לקבל בתיקשורים כאלו?
טפיחה על השכם?
עתיד ורוד?
חיזוק עצמי על ידי הבהרת הפוטנציאל התמון בנו?
תשובות?
לפתור בעיות?
למצוא זוגיות?
הרי בסופו של תהליך שכזה אנחנו חוזרים בחזרה לקן הפנימי הסודי והבעייתי שלנו. לבד עם כל הידע החדש, עם כל ההתרגשות, עם כל הרעש, עם כל ההתפכחות, עם כל הניוון והריקבון שעולה.
אף אחד לא מתכוון לקחת את זה.ואין איש שיקח את זה.
זו העבודה שלנו. ולאף מתקשר אין את הכוח לעשות במקומנו את העבודה הזו.
בהווה זה הסנדלר תמיד הולך יחף. ואנחנו תמיד ראי איש לרעהו. |
|
|
|
|
נועה Posts:33056

|
| 23/12/2009 09:44 AM |
|
צריכה עזרה דחוף |
|
|
|
|
נועה Posts:33056

|
| 23/12/2009 09:43 AM |
|
| משבר בזוגיות |
|
|
|
|
טל גבעון Posts:717

|
| 29/09/2009 04:54 AM |
|
ליפיופה, אם את סבורה שהוא זה שיעלה אותך על דרך המלך וששיחה אחת של שעה איתו תשנה את חייך (וזאת בהחלט אופציה אפשרית), לכי על זה. אני מאמינה יותר בתהליכים ארוכים ויסודיים יותר שמשלבים עבודה של האדם עצמו ואינטרקציה עם אדם אחר, אך איש באמונתו יחיה. תשובה חד משמעית לא נראה לי שיש, כל אחד ונסיון חייו וראיית העולם שלו. |
|
|
|
|
|
אמירוש Posts:33056

|
| 28/09/2009 10:24 PM |
|
לפני שבועיים הלכתי לקוסמטיקאית בצפון. לאחר ששמעתי עליה דברים טובים. הקוסמטיקאית בלי להתבלבל ביקשה מימני 180 ש"ח (יש בצפון קוסמטיקאות הרבה יותר זולות וטובות להפליא) ובכן הטיפול בחלק האחרון שלו, לא היה להיט בלשון המעטה!!! ויצאתי מאוד מאוד מאוכזב. ומה שאני בא לאמר, שלא תמיד המטפל שווה את ההוצאה הגדולה, ולמעשה יש הרבה מאוד מטפלים שמסתפקים בהרבה פחות ונותנים תמורה גדולה בהרבה. מקווה שעזרתי אמירוש |
|
|
|
|
יפיופה Posts:33056

|
| 28/09/2009 08:43 PM |
|
מה אתם אומרים , חבר'ה ? ללכת למתקשר שגובה מאות שקלים , 500 - 1000 , עבור שעת שיחה ? |
|
|
|
|
מישהו Posts:33056

|
| 20/08/2009 09:45 AM |
|
כל שכתבתי מתייחס למתקשרים. שאלתך לגיטימית והגיונית לחלוטין. יום טוב. |
|
|
|
|
כנפיים Posts:1082

|
| 20/08/2009 09:39 AM |
|
אישית לא מאמינה ב"יצר האדם רע מנעוריו" או לפחות מאמינה בזה לא יותר מאשר "יצר האדם טוב מנעוריו" וגם ציטוט זה קיים, ולא כל שכן, דיונים רבים ומעמיקים, על פני מאות שנים. לפחות. אבל זה יתחיל כאן משהו אחר לגמרי, ומישהי כבר 'תצעבנה ומירקרה... :-) בבריאות, לכולנו.
|
|
| אהבה. קול הזמן. |
|
|
תשובה למישהו Posts:33056

|
| 20/08/2009 09:27 AM |
|
" יצר לב האדם רע מנעוריו "
וכוונתך - אלי כשואל או למתקשר / ת כמבקש / ת 500 / 839 ש"ח ? |
|
|
|
|

|
| 20/08/2009 07:43 AM |
|
הרי לך דוגמה לחוסר הבנה: אני כתבתי "משהו" ולא "מישהו", כלומר לא מי הוא המואר אלא מה מואר. התקשור כמהות וכדרך מחובר למשהו מואר וטמיר. המתקשר לעומת זאת, כאדם, יכול להיות אדם זך וזהיר, או באותה המידה הוא אולי תאב-כוח, מחפש להתעשר או יהיר. כשעושים חיבור של שני דברים אלו יחדיו, מבינים לעתים מדוע נאמר "יצר לב האדם רע מנעוריו". |
|
|
|
|
שאלה למישהו Posts:33056

|
| 19/08/2009 06:34 PM |
|
מי המואר? ואיך אדם מואר גובה 500 ש"ח [או 839 ש"ח]ליעוץ?
לעניים אין זכות ריפוי? הכרות אישית עם המתקשרת? פרט נמק. |
|
|
|
|

|
| 18/08/2009 06:47 AM |
|
כשלוקחים משהו טמיר ומואר, והופכים אותו לעוד סתם מוצר, התוצאה שמקבלים כלומר התוצר, אינם עוד מים חיים הזורמים בנהר, אלא מקסימום סתם קוץ ודרדר. |
|
|
|
|

|
| 16/08/2009 11:31 AM |
|
טוב הנה, הפרטים של אותו דודו - דודו שמר מנהל המרכז 054-5434519 ואכן יש ברשת מידע 'סותר', או שגם וגם, לגבי הימים. ~~~~~~~~ ולגילה - בחייאת, בכל הכבוד, המירקור בצהוב, מה? ההודעה שפתחה את הדיון שאלה גם על טליה, גם הזכירה שם נוסף וגם שאלה בפרהסיה וירטואלית לגבי העלויות... ועוד בחייאת - נגיד שמישהו או מישהי יספרו מניסיונם או מפגשם האישי, במקרה הטוב, על אותה אחת שאת כפי הנראה סקרנית לשמוע עליה. מה בדיוק זה ייתן? זה יישאר ניסיונו של אותו אדם שיספר, ולאו דווקא רלוונטי לאף אחד אחר. לא? מובן שהבחירה איך לנהוג היא שלך, כמו של כל אדם אחר. בהצלחה. |
|
| אהבה. קול הזמן. |
|
|

|
| 16/08/2009 11:23 AM |
|
לריבה - ישנו גם המידע הזה, שפורסם כאן בפורום שוק לפני זמן מה, וחוזר ומפורסם מעת לעת. המפרסם היה דודו - את מוזמנת לחטט בדפים קודמים. ובינתיים, מקווה שהקישור יעבוד - http://www.namaste.co.il/forums/aff/15/aft/82634/afv/topic/ [תם, לפעמים אנחנו כול כך דומים... :--) זה "מפחיד"? ] |
|
| אהבה. קול הזמן. |
|
|
תם Posts:33056

|
| 16/08/2009 11:06 AM |
|
| http://sf.tapuz.co.il/shirshur-2132-131888899.htm |
|
|
|
|
ריבה Posts:33056

|
| 16/08/2009 10:37 AM |
|
ומי יודע לספר משהו על מתחם המטפלים בדיזינגוף סנטר ?
[ שעות ? ] |
|
|
|
|
גילה Posts:33056

|
| 15/08/2009 10:48 PM |
|
הדיון נפתח בשאלה אודות המתקשרת,
אז , מי יודע לספר משהו על טליה פלד? |
|
|
|
|
כנפיים Posts:33056

|
| 15/08/2009 06:54 PM |
|
וברגעים אלה ממש
ישנה כתבה בחדשות ערוץ 2
שמספרת על דיירים עתידיים של בניין מגורים גדול בחיפה ( :--) )
שהתאגדו יחד כדי לרכוש מוצרים וחומרים שונים
ובכך לשמש 'כוח צרכני', להוזיל עלויות
וקצת לרענן את הזיכרון שהצרכן הוא 'בעלי הכוח', ולאו דווקא המוכרים בעלי הממון...
|
|
|
|
|
סוקי-טל Posts:33056

|
| 15/08/2009 04:34 PM |
|
היי יקרה,
כן דון קישוטיות זו אכן המילה המתאימה ובכל זאת, אולי עוד כמה דון קישוטיות שילחמו בטחנות הרוח, יצליחו להפיח רוח חדשה בכנפיים גם אם עייפו במקצת.
זה באמת סיזיפי ומעייף ולפעמים פשוט בא להרים ידיים ולנוח.
לחזור לישון.
אהבה
טלי
|
|
|
|
|

|
| 15/08/2009 04:13 PM |
|
טל יקרה,
בעיניי, כל מילה בול פגיעה.
מבקשת להוסיף עוד את זה -
לא קל, אבל יש "מה לעשות".
גם פגישה עם מטפלים - מכל סוג - בתחום ההילינג, תקשור, טיפולי מגע וכו',
משתייכת לעולם הצרכנות.
בדומה להחלטה אם לרכוש מוצר מסוים בסופר, גם כשמעלים את המחיר שלו,
או לרכוש אותו רק כשהוא חוזר למחיר הקודם, או נמוך יותר.
כמו הרבה דברים אחרים, ההחלטה והעשייה היא בידייים שלנו.
זה לפעמים לא קל, מפרך, נותן תחושה של מלחמה דון קישוטית.
וגם אני עוד לא נגמלתי לגמרי מה'למה?' הזה,
גם כצרכנית, גם כשעסקתי בטיפול.
וזה אולי פקטור נוסף שנדמה שלא הזכרת לעיל -
המחיר בו נוקב מעניק החפץ או השירות,
משום האופן בו הוא מעריך את עצמו.
גם זה שיעור, לפחות מבחינתי.
ובנוסף -
הדיון הזה, קצת מזכיר לי את הדיון שעלה בהקשר לפסטיבל - פשוט, נדמה לי.
העניין הזה של 'הבנות הנצלניות'.
היצע וביקוש כנראה, חלק ניכר מחיי אנוש.
אילה |
|
| אהבה. קול הזמן. |
|
|
טל גבעון Posts:717

|
| 15/08/2009 01:32 PM |
|
בוא נחזור שוב אל היסודות, משום מה נדמה לי לעיתים שבעידן המגדלים הפורחים באוויר, תקופת מגדל בבל שאנו חיים בה היום, יש מחסור חמור בעניין הזה.
אז זה הולך ככה:
יש שוק של כלכלה חופשית, אין חוקים כרגע שמגבילים אותו, או שדורשים משהו מן המשתתפים הנוטלים בו חלק, מדובר אך ורק בבני אדם, שכל אחד מהם בעל מבנה שונה, אבל זה לא מה שחשוב כאן, מה שחשוב כאן זה שלשוק הזה יש כללים שהם ביקוש והיצע שעל פיהם נקבעים המחירים. כך זה עובד.
אם יש לי משהו למכירה ויש הרבה אנשים שרוצים את המשהו הזה, ברור שאבחר למכור אותו לזה שמוכן לשלם לי יותר, אם המשהו הזה שווה באמת או לא, זה כבר עניין אחר, יתכן ואכן הוא בעל ערך ממשי ויתכן ולא, יתכן ולאדם מסוים הוא אכן יהיה שווה את המחיר ולאחר לא, המחיר נקבע לא תמיד על פי הערך של מה שאני מקבלת בתמורה אליו, אלא על פי מידת הנחשקות שלו, או מה שאני חושבת שאקבל תמורתו אם אשלם אותו.
אז יש אחד שמבוקש יותר כי:
1. הוא ידוע יותר.
2. כי יש לו יותר הצלחות ברזומה שלו.
3. כי הוא ותיק יותר.
ויש עוד אלף ואחת סיבות שחלקן בעלות בסיס עובדתי מוצק וחלקן בלי, אבל זה לא חשוב.
יש אחד שמבוקש פחות ולכן הוא מבקש פחות,
יש אחד שמרגיש שהוא לא צריך לבקש כל כך הרבה ושנכון לו יותר להסתפק במועט.
זה לא נגמר, אין כאן אמת, זה לא מקרר, או מכשיר שאפשר למדוד ולכמת, מדובר בשוק פרוץ ופתוח לרווחה שאין בו סדר, שאין בו דין ואין דיין, בו כל אחד לעצמו ולמערכת הערכים האישית והפרטית שלו.
אז השאלה למה, היא שאלה חסרת תשובה כאן שהתשובה היחידה עליה במקרה הזה היא:
כי זה ככה.
וצר לי ממש שזאת התשובה, אבל בינתיים, עד שיקום מי שיעשה סדר בתוך הכאוס הזה ויסדיר את הדברים בתוך מערכת החוקים של המדינה, זה ימשיך גם הלאה להיות ככה.
וכן זה לא נחמד ומואר ואוהב ולבבי ומפרגן וכל מה שבדרך כלל מאוד כיף להיות, אבל לפעמים צריך גם ככה, בלי הרבה למה, אני יודעת שיש תהליך חקיקה בדרך, לגבי כל נושא המטפלים והטיפולים של הרפואה האלטרנטיבית, שיסדיר את הדברים ואין לי כל ספק שתהליך העברת החוקים האלה לא יהיה פשוט בכלל וקרוב לוודאי שהוא יתרחש רק אחרי שיקרו כמה מקרים שיזעזעו את המערכת ויביאו אותנו להבין ששוב השארנו את הדלתות של האורווה פתוחות לרווחה והסוסים ברחו החוצה בלי שאף אחד יטול אחריות על כך, כי כולם ישנו שנת ישרים במיטותיהם ואז סוף סוף, מישהו יטרח לשים מנעול ומפתח והמעט שנשארו באורווה אולי ימשיכו להיות שם.
אני מאמינה בטוב שיש באדם, אין לי ספק שאנשים שבוחרים ללכת לדרך של טיפול באחרים עושים זאת מתוך רצון אמיתי לעזור ולתת, אין לי גם שום חלוקה על העניין שמי שנותן, זכאי לקבל תמורה על הנתינה שלו.
כל מה שאני אומרת זה רק שתהיו מודעים היטב לעובדה הפשוטה ביותר שברגע שאתם הולכים למישהו ומשלמים לו, מגיע לכם לקבל תמורה ושאם אתם חשים שלא קיבלתם תמורה ראויה לכספכם, מגיע לכם לדרוש את מה שנתתם בחזרה, אלא אם כן הסכמתם מראש להיות במצב בו אתם משלמים ולוקחים בחשבון שאתם עלולים להישאר בלי הכסף ובלי תמורה וגם זה בסדר לפעמים, יש מצבים שבהם כל מה שצריך זה למצוא שוב אמונה במשהו או במישהו ודרך זה למצוא שוב את האמון בעצמך. |
|
|
|
|
|
תם Posts:33056

|
| 15/08/2009 11:07 AM |
|
רק נילי רווה דיזנגוף סנטר מתחם מטפלים ימי חמישי ושישי האישה הזאת לא טועה רק 150 שקל |
|
|
|
|
יעקב Posts:33056

|
| 15/08/2009 08:59 AM |
|
עוד פעם תמי יערי ? עוד פעם המחיר עלה ליותר מ- 800 שח ? פרייר מי שמשלם. |
|
|
|
|
כוכבה Posts:33056

|
| 15/08/2009 08:56 AM |
|
500 ש"ח לשעה !!!!!!!!!!! אצל טליה פלד. |
|
|
|
|
יעלי Posts:33056

|
| 15/08/2009 08:53 AM |
|
המתקשרת טליה פלד מהגליל , ספרו עליה !!!!!
עזרה לכם ?
תמי יערי לוקחת 835 ש"ח לחצי שעה ...
טליה פלד לוקחת 500 ש"ח לשעה ...
למה זה כל כך יקר ? |
|
|
|
|
|
|
|
|