|
|
|
מה לגבי סוף העולם בשנת 2012?
פוסט אחרון 03/07/2010 11:15 AM מאת . 29 תגובות.
|
מיין:
|
יוגב Posts:31943

|
| 18/03/2010 05:57 PM |
ציטוט
תגובה
|
הרעיון של התעוררות גלובלית אכן נשמע מאוד רומנטי... אבל מה לגבי האפשרות שאכן מדובר בנבואה על סוף העולם? האם ייתכן למשל שמלחמת עולם שלישית שתתחיל בעקבות התנהגותה של איראן היא הרעיון של 2012?
|
|
|
|
|
עמית גלקטי Posts:1069

|
| 21/03/2010 10:32 AM |
ציטוט
תגובה
|
לא מדובר על נבואה על סוף העולם.. אין קשר בין 2012 לנבואות האלה..  |
|
|
|
|
תם Posts:31943

|
| 21/03/2010 11:02 AM |
ציטוט
תגובה
|
במובן מסוים יש קשר, סוף לעולם האלימות, ותחילה של עולם חדש, עולם האמת. |
|
|
|
|

|
| 21/03/2010 11:08 AM |
ציטוט
תגובה
|
כן אבל איפה רשום שהמאיה אמרו את זה?? הם הבינו שמסתיים מחזור ומתחיל מחזור חדש. סוף לעולם האלימות ותחילתו של עולם חדש, אמת..זה אחלה ואני ממש בעד אבל גם זה לא בא מהמאיה |
|
|
|
|
אורגדול Posts:31943

|
|
אבירם הקוסם Posts:31943

|
| 11/04/2010 11:21 AM |
ציטוט
תגובה
|
בעזרת האלה הגדולה גלהדקון באנרגית הלילה הרבה פעמים שואלים אותי על 2012 והמאיה אני מבקש לענות פה תשובה קצרה וברורה: ידע המאיה נוגע כאן ועכשיו לא עבר או עתיד לוח הצולקין נותן הבנה מדויקת על הזמן הנוכחי ועל המנטליות של האדם במרחב החברתי והתאמות האלגנטית ומבוארת לצרכיו ידע המאיה הוא ריפוי לתודעה הלוח הוא כלי שמשמת אותנו לנסיעה בזמן בכאן ועכשיו חבל לבזבז אנרגיה בשאלות של הבלים תתן ריפוי למציאות הזו אומטקויאסיאן |
|
|
|
|
daniel Posts:31943

|
| 17/04/2010 09:36 PM |
ציטוט
תגובה
|
מהבנתי הצנועה ע"פ לוח השנה של המאיה ב-21 בדצמבר 2012 יתרחש ארוע אסטרונומי נדיר שקורה במחזוריות של 13,000 שנה ובו כל כוכבי הלכת יעמדו בקו אחד ברקיע.גם אסטרונומים בני זמננו טוענים שבתאריך הזה יתרחש אירוע אסטרונומי נדיר .הכי פשוט כמובן לחכות עוד שנתיים ושמונה חודשים.ביום שאחרי יהיה אפשר להחליף חוויות ...ובנימה רצינית יותר: אני הייתי שמח אם היו מרחיבים יותר על ההיבטים האסטרונומיים של אירוע כזה במקום לעסוק בחישובי קיצין .זה אולי יישמע מוזר אבל העולם הוא לא מקום כל-כך גרוע בעיניי שכל כך וכך שנים צריך לנבא את סופו.והסיבה האמיתית שנכנסתי לפורום היום היא שהייתי שמח אם מישהו יוכל להרחיב על קשר שקיים או לא קיים בין ההתפרצות הוולקנית באיסלנד לשינויי מזג האוויר שהעולם חווה לקראת 2012
הרבה אהבה
דניאל |
|
|
|
|

|
| 18/04/2010 12:17 AM |
ציטוט
תגובה
|
היי דניאל אחלה נושא הבאת.. אז מהחפירה שאני עשיתי בנושא ב7 שנים האחרונות: ב 21.12.2012 יש אירוע שקורה פעם ב 26000 שנה. בעצם זה מתייחס לתנועה מסויימת שיש שקוראים לה "הסיבוב הפליאדי" ב"סיבוב" הזה מערכת השמש עוברת דרך מערכות מסוימות. חשוב לזכור שהגלקסיה כולה מקיפה את עצמה. הכל בא במחזורים. במשך המחזור הזה..המחזור הפליאדי..מערכת השמש שלנו מתקרבת ומתרחקת מהמרכז הגלקטי. ב13000 שנה האחרונות היינו בהתרחקות. המאיה ראו שבסביבות מה שאצלנו 2012 אנחנו נתחיל לחזור לכיוון המרכז ובנוסף נהיה בקו ישר עם כל מיני מערכות כוכבים ו כל זה יהיה בקו ישר אל מול מרכז הגלקסיה. חלק גדול מדברים אלה מקובלים בעולם המדעי. למשל זה שנהיה ישרים אל מול המרכז. לגבי מערך הכוכבים הגלקטי, אומרים שזה יקרה אבל זה לא דבר כזה נדיר..קורה כל כמה שנים. אבל ההתיישרות אל מול המרכז אכן קוראת פעם ב 26000 שנה. לפי המאיה כמובן יש משמעות לכל זה והדרך להתכוון לשינוי שיבוא כביכול הוא דרך עבודה עם לוחות המאיה. לגבי שיוניי מזג אויר. אומרים שתמיד שבאים שינויים זה קודם נראה במזג אויר. ושזה קרה גם לפני 13000 שנה שהיה עידן קרח. לכו כל הדברים המוזרים שקורים זה הערכות של הפלנטה לשינוי.. לגבי ההתפרצות..כל הסיפור הזה נראה מאד מוזר..לא יודע מה להגיד על זה |
|
|
|
|

|
| 18/04/2010 09:39 AM |
ציטוט
תגובה
|
להתפרצות הר געש יש השפעה על מזג האויר, בכל העולם.
כך היה גם עם הר הגעש פינאטובו בפיליפינים (יש לזכור שאז זו היתה התפרצות הרבה יותר גדולה). |
|
|
|
|

|
| 18/04/2010 10:54 AM |
ציטוט
תגובה
|
יכול מאד להיות..הנקודה שלא ראיתי שום תמונה של ענן שחור מעל שום מקום שהוא לא איסלנד. יש לי משפחה בצרפת והם לא רואים שום דבר מוזר בשמיים..ולהם סיפרו שהחלקיקים של העשן גבוהים וקטנים ואי אפשר לראות אותם.. כל הסיפור הזה הזוי ומוזר...אני אומר שבטוח אפשר לטוס מעל אירופה גם עם החלקיקים הבלתי נראים. והם מוכרים סיפור שהחברות תעופה לא רוצות לטוס שבעצם המדינות עצמם החליטו לסגור את המתחם האוירי שלהם. לא יודע...מוזר מאד... |
|
|
|
|

|
| 18/04/2010 11:10 AM |
ציטוט
תגובה
|
סיפורי קונספירציה אפשר למצוא לכל דבר...מטוסים טסים בגובה 10 ק"מ, לאו דווקא ניראה לעין האויר שיש שם. ולמה שמדינות לא ירצו שיטוסו אצלן? זה נזק כלכלי עצום להן (הפסד מיסי נמל, תיירים וכולי).
רשויות התעופה עושות בצדק שהן מקרקעות את הטיסות. הדבר קורה עקב תקרית שאני ראיתי עליה כתבה בערוץ 8: בטיסה של ג'מבו מעל אינדונזיה כבו כל ארבעת המנועים. המטוס פשוט הפך לדאון. הטייס אמר שהוא רואה מין עפר שחור בחלון שלו, כמעט לא היה אפשר לראות כלום. בדיעבד התברר שאיזה הר געש באינדונזיה התפרץ והאפר, שחודר למנועים, הפסיק את פעולתם. לבסוף הטייס הצליח, לאחר 50 ניסיונות להדליק את המנועים מחדש ולהנחית את המטוס. |
|
|
|
|

|
| 18/04/2010 11:15 AM |
ציטוט
תגובה
|
אני אומר בלי שום קשר אם זה נכון או לא..אל תאמין לכל דבר בטלוויזיה הא אני יכול לחשוב על מליון סיבות למה לא ירצו שיטוסו..אני יכול לחשוב על זה שהמדינות בכלל לא החליטו לא לאפשר טיסות אלא מישהו הרבה יותר מלמעלה. אבל יותר מכל בא לי לראות תמונה או מישהו רציני שעלה לגובה 10000 מטר ויוכיח שיש שם משהו..ולא באיסלנד אלא בכל שאר המדינות. עד אז הסיפור הזה מאד מאד מוזר |
|
|
|
|

|
| 18/04/2010 07:52 PM |
ציטוט
תגובה
|
עמית - כל אחד חי בסרט משלו, ויש את הסרט של המציאות. במציאות מכוניות בצפון אנגליה כוסו באפר שחור. הסרט שלך לא עושה הגיון. אין מיליון סיבות ואפילו סיבה אחת לא נתת למה מדינות אירופה ירצו שמטוסים לא יטוסו בהן. יש סיבה אחת, והיא מאוד "מוזרה": יש בשמים של המדינות האלה אבק שיכול להפסיק פעולת מנועי מטוסים. אגב, מי זה מישהו "הרבה יותר מלמעלה"? לעלות למעלה לגובה 10000 מטר זה מסוכן, שוב, בגלל האפר...זה כל הקטע כאן. הסיפור לא מוזר בכלל, התיאוריה שלך מוזרה, אני חייב לציין... טוב שלא אומרים שהר הגעש הוא קונספירציה של חברות האוטובוסים והאוניות כנגד חברות התעופה...
|
|
|
|
|

|
| 18/04/2010 09:36 PM |
ציטוט
תגובה
|
זה רק קרה..כמ שאמרתי..אני יכול לחושב על אלפי סיבות למה כדאי להם אבל אין לי מושג באמת אני רק מעלה תחושה שיש לי.. עם ובלי קשר...לזה שההר געש התפרץ לפני הרבה שנים... הקשר ל2012 הוא מגוחך..בכלל לקשר כל אסון טבע ל 2010 הוא מגוחך. אולי לא פחות מהמחשבה שעובדים עלינו  |
|
|
|
|
תדהר Posts:31943

|
| 19/04/2010 09:51 AM |
ציטוט
תגובה
|
עמית לא כל העולם זה קונספירציות ולא בכל דבר צריך לחפש סיבות אפלות תיאוריות קונספירציה הן הדלק הכי חזק שיש למשטרים וארגונים אפלים כדי לשלוט בדעות של אנשים אתה יכול לראות את זה בגרמניה הנאצית ובאנטישמיות בכלל, אתה יכול לראות את זה במה שארגונים מוסלמיים מעלילים עלינו ועל ארה"ב כולל זה שכביכול המוסד או ארה"ב עצמה ריסקו את מגדלי התאומים... אז באמת כדאי להיזהר מתאוריות קונספירציה - בין אם כאלה שאתה שומע עליהן ובטח מכאלה שאתה ממציא. כי לרוב הכוונות שלהן ובטח שהניצול שלהן רחוק מלהיות תמים. וספציפית לגבי הענן - אם תקרא כתבות מהימים האחרונים - המדינות ובעיקר חברות התעופה מנסות לבצע טיסות דרך הענן הוולקאני כדי לנסות לטוס מעליו. ולחשוב שאף אחד לא בדק את הענן זה מגוכח. ולחשוב שאם לא ראית את הענן אז הוא לא קיים זה מגוכח בערך כמו לחשוב שהאוזון לא קיים. או שאולי גם זאת קונספירציה ? :-) אז אולי לחשוב במושגים של קונספירציה זאת דרך להכניס עניין אבל אשר להכניס עניין גם בדרכים אחרות - למשל איזה השפעות יכולות להיות לזה - על האקלים ועל הכלכלה העולמית ובכלל על החיים המודרניים - אם זה ימשך מספר חודשים מדברים על אפשרות של התפרצות עוד הר געש שם - למה זה יכול לגרום? האם אנחנו בפתח של עידן חדש ומסוכן של התפרצויות געשיות? מי שמאמיו בשינוי גדול ב 2012 כמובן שיכול לקשר את זה כהתחלה של התהליך, מה יקרה כשהענן יגיע לישראל? האם נוכל לצאת לחו"ל רק באוניות? הרי שלום עם סוריה עדיין אין אולי זאת הזדמנות להתחיל ? :-) |
|
|
|
|

|
| 19/04/2010 10:14 AM |
ציטוט
תגובה
|
טוב..שמעו..לא אמרתי שזה קונספירציה..פשוט שהסיפור מוזר לי
גם לקבל את כל מה שרושמים בעיתון או מראים בטלוויזיה זה דלק
חזק של שליטה בנו ובכל זאת כולנו עושים את זה.
כולנו יודעים שיש כל כך הרבה שטויות בעיתון ובחדשות אבל עדין
בעניין.
ואולי בכלל הבבילון אוהב את הקונספירטורים כי הם אנשים מוזרים
וככה יהיה קשה להאמין להם ואז הם ימשיכו בשליטה עלינו 
לגבי התאומים..באמת איו לדעת בוודאות מה היה..אבל אם אתה חושב
שהסיפור שסיפרו לנו הוא בדיוק מה שקרה..אז תפסו אותך אחי..
אתה משרת נאמן של הבבילון..יש כל כך הרבה עדויות על שקרים בנושא.
אותו דבר לגבי רצח רבין. אז אין לדעת מה היה..ויכול להיות שבאמת יגאל עמיר
בלבד רצח את רבין ורק אנשי אל קעידה (שאומנו על ידי ארה"ב) הפילו
את הבניין ואין ושום קשר לבוש. אני למדתי לבדוק בעצמי...
כמו שאני במאיה כבר 8 שנים וקראתי ממש הרבה שטויות בנשא
בייחוד כאלה שמדברים על סוף העולם!!
כי זה מידע שמגיע מסרט הוליוודי מטומטם ולא קשור למאיה.
ולכן שאתה אומר שאלה שמאמינים ב2012 יכולים לראות קשר
בין ההתפרצויות לשינוי, אז בעצם רואים את השליטה שעשו להם
דרך סרטים הוליוודים. כי שוב אין קשר בין סוף עולם ל 20120 לפי המאיה
מי שאומר שכן משקר.
וכן אחי..בגדול אני מאמיןן למה שאני מרגיש או רואה. אז אמרו לי שהעולם הוא עגול
ובכל זאת..אתה אי פעם בדקת שהכדור הוא עגול? נסעת לחלל? חיית בטבע
30 שנה ועשית חישובים שהראו לך שהכדור הוא עגול?
אין לדעת כלום . לעומת זאת שר הטבעות זה סיפור שקרה ולא מומצא מהסיבה
שחוויתי אותו..גם הסיפור שאינו נגמר.
אין לי שום עניין בהשפעות כלכליות של הרי געש על אירופה..זה נושאים בבילונים
שלא מענייים אותי..אבל בטוח שבחדשות של הסיסטם מדברים על זה כל יום.
ותראה איזה אבסורד..הזמינו אותי ממש עכשיו לכתבה בתוכנית של יאיר לפיד בשישי
הם רוצים מישהו שידבר על 2012 בקשר לכל ההתפרצוית שיש.
וכך אפשר לראות איך הם נפלו למערכת שאומרת שמגיע סוף עולם..ורק שמישהו
יריגע אותם..וישים סופ"ש רגוע בגלגץ..זה עוצר את הפיגועים הרי אז אולי גם יעצור
את הענן הוולקני הבלתי נראה 
כשהענן יגיע לישראל נעלה עליו לשמיים כמו דובוני אכפת לי ונפיץ אור!! 
אתה בא איתנו??? |
|
|
|
|

|
| 19/04/2010 10:48 AM |
ציטוט
תגובה
|
אני רואה שהאמונה בקונספירציות מאוד עמוקה יהיה לי קשה לשכנע אותך,אבל בכל קונספירציה אתה יכול לראות למי יש אינטרס בה, והאם באמת יש אינטרס למי שהקונספירציה מנסה להעליל עליו (האם לבוש היתה סיבה כלשהי אמיתית שתצדיק מבחינתו להפיל את התאומים ואת הפנטגון ? ואפילו אם תאימין שכן - האם מישהו מסוגל להסתיר מזימה כזאת? האם מישהו מבין האנשים הרבים שכביכול היו צריכים לתכנן את במערב לא היה מדליף את הסיפור ?). זה כל כך הזוי שבאמת מפליא אותי שמישהו מאמין בזה. לגבי העולם העגול -שאל כל סקיפר :-) לגבי 2012 - נכון שהמאיה לא טענו שזה סוף העולם, זאת רק אחת הפרשנויות כי הדביקו לזה כי ב 2012 נופלת בדיוק על מחזוריות של התפרצויות בשמש. בגלל זה הוליווד התלהבו מזה ועשו מזה סרט אסונות שכבר לא ממש קשור למאיה בכל אופן - הנה סרט מדהים מהר הגעש... אפשר לטוס או אי אפשר לטוס - הייתי נותן הרבה להיות עכשוי באיסלנד http://www.youtube.com/watch?v=f1ztg0wUqKY&feature=player_embedded |
|
|
|
|

|
| 19/04/2010 11:23 AM |
ציטוט
תגובה
|
באמת אחלה סרט ובאמת שוווה להיות שם!! זה לא הקונספירציה...אלא לא להאמין לכל מה שאומרים לך בטלווזיה. וזה מגוחך כי יש מליון סיבות למה בוש אולי עשה את זה (כל מה שקורה בשנים האחרונות בארה"ב לגבי כח שיש לממסד). מה תגיד על שפעת החזירים? פאקינג כתבו בעיתונים שזאת מגיפה מטורפת ומבלי להכנס לקונספירציה אם חברות התרופות פיתחו את הנגיף או לא... אף אחד לא מת בעולם מזה..אף אחד לא לקח חיסון והנושא עבר מהחדשות לנושא של ענן הגז הבלתי נראה בדיוק התקשרה אלי התחקירנית של יאיר לפיד..חבל שלא שמעת את השיחה. כל סרטי 2012 ואווטר היו שם..כל כך הרבה מידע שגוי שנועד לבלבל אותנו ולעשות אותנו היסטריים. ולא הבנתי מאיפה הבאת שב2012 יש מחזורוית של התפרצות בשמש? לא שמעתי על זה  |
|
|
|
|

|
| 19/04/2010 01:52 PM |
ציטוט
תגובה
|
לכתמי שמש שמלווים בהתפרצויות של קרינה מהשמש, יש מחזוריות הדרגתית של כ 11 שנה. השיא האחרון היה בסוף 2000 והצפי הנוכחי ש אסטרונאוטים שנגיע לשיא המחזור הנוכחי ב 2011-2012. להתפרצויות סולאריות יש השפעות רבות - על מזג אוויר, על מכשירים חשמליים, על כל הקרינה בכדור הארץ ועל גלי רדיו. והם משפיעים לרעה גם על בע"ח (ובני אדם כמובן). בחלל זה כמובן הרבה יותר מסוכן - ובזמן התפרצויות אסטרונאוטים בתחנת החלל חייבים לרוץ לחדר ממוגן מיוחד. http://www.hayadan.org.il/wp/sunspot-is-harbinger-of-new-solar-cycle-1001089/ http://www.hayadan.org.il/wp/%D7%91%D7%9C%D7%99-%D7%9B%D7%AA%D7%9E%D7%99-%D7%A9%D7%9E%D7%A9/ http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%95%D7%97_%D7%94%D7%A9%D7%9E%D7%A9 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=442&a=25186&c=7161&sc=0&ssc=0 http://www.schooly.co.il/files/s/ironi-alef/ironi-alef/physics/6.doc http://givatram.org/bank/content/sikumim/3_2010_77210_07.pdf
|
|
|
|
|
walkyourtalk Posts:31943

|
| 19/04/2010 07:02 PM |
ציטוט
תגובה
|
שלום לכולם, בא לשכונה בחור חדש, מוכנים ? יוצאים לדרך.. אז ככה, לגבי התפרצויות בשמש, הדבר נכון כנראה, ומי שבעניין שיתחיל להקשיב לפיזיקאי גאון בשם נאסים הראמיין nassim haramein בנוסף, גם המחזור של 26,000 שנה בלוח המאיה נגזר ממחזור גדול יותר של 104,000 שנה ובטח אפשר להמשיך כך עד אין סוף. לא מתיימר להיות מומחה למאיה, אבל גם בתרבויות נוספות מדברים על הזמן הנוכחי, לא פלא שיש לנו אינטרנט עכשיו ואנו "מתעוררים" וחולקים מידע. ו..לגבי קונספירציות בכלל, אתן דוגמא - יצא ספר חדש של דן בראון, שמדבר גם על הבונים החופשיים, מכל הסיפורים שיש וגם מהספר "המדהים, מסקרן, מעניין " הזה, מישהו מדבר על ממה הבונים חופשיים ? הם אמורים להיות חופשיים ממשהו, ממה ? התשובה קיימת והיא מעניינת, היא לא בספר, ולא בהרבה מקומות אחרים, רק במקומות בודדים, התשובה היא לא העניין אלא הטכניקה בה משתמשים להלעיט אותנו במידע, הדבר אמור גם לגביי אווטאר וגם לגבי הסרט 2012 . כמו קוסם ממולח שמראה מה יש ביד אחת ומאחז את עינינו, אנו לא שמים לב מה יש ביד השנייה, כך פועלים עלינו האחוות הסודיות (שכן, אכן כן, קיימות ובועטות לנו בפנים במחייכות שלנו), דרך מערכת החינוך, כלי התקשורת, האינטרנט, מערכת הכלכלה, רפואה וכו'. מראים לנו רק יד אחת, תזכרו את זה, תמיד צריך לחפש את היד השנייה ומה מוחבא בתוכה. לגבי הענן הוולקני : ישנן כמה סברות - מאיץ החלקיקים העביר הילוך ומתבצעים שם כמה דברים שלא רוצים שנדע, כן, הם מתבצעים מעל 10,000 מטר או רגל או יד. סברה נוספת מתבססת על הידיעות שמזה זמן מה יש חלליות שאינו מכאן, סביב הכדור - הממשלות מנסות להסתיר זאת אע"פ שאותם חוצנים כבר כאן, הממשלות רוצות שהתזמון לידיעה על הימצאותם יהיה בשליטתם, לכן מסתירים לנו קצת את השמיים ומונעים טיסות, באיזור המדובר. סברה נוספת היא שהר געש התפרץ ויש בלגן. סברה נוספת היא שהר הגעש המתפרץ הוא מעשי ידי אדם (בין אם למטרות שהוזכרו לעיל או למטרות אחרות). סברה נוספת היא שכמו שאמר גלקטי - להד"מ , הכל בסדר בשמי אירופה ומסיבות אלו או אחרות, מונעים טיסות בשמיים באיזורים הנ"ל. להזכירכם שרעידות האדמה האחרונות - צ'ילה, סין, באוקיינוס ליד קנדה וכנראה עוד בדרך - יכולות להיגרם ע"י טכנולוגיות שנמצאות בידי ממשלות לא שנה שנתיים אלא עשרות שנים. מי שרוצה להעמיק יכול להתחיל להקשיב לביל קופר - חוקר המציאות ולא קונספירציה הטוב ביותר שהיה עד שהתנקשו בו ב2002, שנתיים אחרי שדיווח על התכנון העתידי להפיל את התאומים. תקראו לזה איך שתרצו, המציאות היא שהדמוקרטיה או שלטון אחר הם אדרת אחרת לשלטון מונרכי שנמצא כאן אלפי שנים וגם הוא באישור ה- priesthood , עדיין לא זה העניין.2012 כבר כאן, השינוי כבר כאן. הוא קורה והוא מתחיל להאיץ, לוח המאיה מסתיים אולי אבל לוח חדש מתחיל, העולם לא ייחרב, אך שינויים גלקטיים כבר כאן, התדר בכדוה"א הולך לעלות בגלל יישור הקו עם מרכז הגלקסיה ויישור הקו עם השמש ושאר הכוככבים, בסה"כ מעניין מאוד - כן - אסונות יקרו למי שנמצא בתדר נמוך, כן - אנשים כנראה ימותו, וכן - לא צריך לדאוג - אנו נשמות נצחיות, הכל בסדר. אנו כאן לעלות תדר. וגם הממשלות יודעות את זה, זה בלתי נמנע, עכשיו תורנו, שלטון החושך נגמר, מתחילות להן באהבה גדולה 1000 שנות אור. ברוכים הבאים לחיים חדשים, עצמאות 2010-2012 |
|
|
|
|
|
|
Active Forums 4.1
|
|
|