יום חמישי 11 מרץ 2010    |   הרשמה   |   כניסה למערכת
ראשי      ערוצים      פורומים      הכרויות      רדיו      ניוזלטר      אינדקס      פורטל הטנטרה      בלוגים      לוחות  

איך אני יודע מאיפה להתחיל? יש כ"כ הרבה אופציות
פוסט אחרון 06/02/2010 12:37 AM מאת . 1 תגובות.
AddThis - לחצן שמירת העדפות ושיתוף הדפס
מיין:
לדיון הקודםלדיון הקודם לדיון הבאלדיון הבא
מחבר הודעות לא נפתר
טל
אווטר

--
13/12/2009 03:31 PM ציטוטציטוט תגובהתגובה

שלום, אני לאחרונה התחלתי להתעניין בכל הקשור להקשבה לגוף ולמחשבות.

אני מחפש את המדריך/מורה שמסוגל/ת ללמד אותי ולתת לי כלים לאיך להקשיב, קודם כל, לגוף ולמיינד ואיך לשלוט ולהרגיע את הרעש. איך להגיע להרמוניה עם הגוף והנפש. איך ליישם את זה בחיים.

אני בעיקר מבולבל. יש כל כך הרבה שיטות ותורות על הנושא. אינסוף שיטות יוגה ומדיטציות...

שמישהו יעשה לי סדר בבלאגן הזה!

אני מתעניין יותר בכל הדרכים שקשורות לפילוסופיה והחכמה מאחורי הדברים. ואני לא מתייחס ליוגה כמו הרוב - כסוג/תחליף לשיעור אירובי ועיצוב הירכיים (או כל חלק אחר..)...
פניתי אל כמה מורים/ות ליוגה וכולם זרקו לי משפטים כמו עבודה בתנוחות כריעה, ישיבה, שכיבה ועוד כל מיני ועבודה על עיצוב וחיטוב...
אני מחפש משהו יותר עמוק ובעל משמעות, אולי יותר מדידטיבי ושמצריך שילוב של תנועה וריכוז פנימי גבוה.

אז מה אני מחפש בעצם?

אני מחפש ללמוד בקבוצה קטנה בתל אביב, עדיף באיזור רמת אביב, צפון ת"א.

אין לי מושג לאן לפנות או איפה להתחיל.

טל

אין אני
אווטר

--
06/02/2010 12:37 AM לתקן תשובה? ציטוטציטוט תגובהתגובה

שלום טל

כן, תשובה קצת מאוחרת. אבל אולי היא עוד תעזור לך או למישהו אחר

לפי מה שאתה מתאר ומחפש אני יכולה להפנות אותך לכמה כיוונים:

1) מרכז שיווננדה בתל אביב- שמם הולך לפניהם. הם מלמדים שעורי האטה יוגה טובים וגם קורסים של מדיטציות ופילוסופיה. השעורים מועברים על ידי מורים מסורים ביותר לתרגול שלהם וללימוד. 

http://www.sivananda.org/telaviv/

2) אגאמה יוגה- זוהי שיטה של יוגה מדיטטיבית, העובדת עם צ'אקרות ואנרגיות. השעורים שלהם מלווים בחומר עיוני רב ומרתק על נושאים שונים מעולם היוגה. יש להם מורה בתל אביב- רן דרן.

www.israel.agamayoga.com

3) לפי מה שכתבת מרגיש לי גם להפנות אותך לנזיר עופר- מהמסורת הבודהיסטית,  הטרוודה בתאילנד. הוא מעביר ערבי תרגול ושיחות דהרמה כל יום ראשון ברמת גן. וגם ריטריטים http://www.metta.org.il/

יש הרבה מורים טובים בארץ. אתה תמצא את שלך :-)

בהצלחה

תגובה מהירה
toggle
  שם משתמש:
נושא:
תוכן:
קוד אבטחה:
יש להקליד את קוד האבטחה המופיע לעייל
הרשמה: קבלו הודעה אוטומטית למייל, בכל פעם שתתפרסם תגובה לדיון זה

שלח
Active Forums 4.1

ערוצים